Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Онлайн засідання клубу свідомого батьківства

Переглядів: 695
29.03.2021 - 16:09

26 березня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбулось  онлайн-засідання клубу свідомого батьківства. Слухачами були шукачі роботи , які виховують підлітків. В онлайн-зустрічі взяли участь і  наші соціальні  партнери-фахівці  Бахмутського міського центру соціальних служб .

Профорієнтаційна робота з батьками випускників школи є такою ж важливою, як і з самими школярами. За результатами соціологічного опитування учнів батьки відіграють вирішальну роль у виборі професії. Адже від того , наскільки свідомо випускники оберуть професійний  шлях напряму залежить їх майбутнє.

Відкрила засідання клубу профконсультант центру зайнятості Тамара Богдан. Фахівчиня запросила всіх учасників олайну до продуктивного діалогу. Заступник директора - начальник служби соціальної роботи в громаді  Марина Погорєлова надала шукачам роботи детальну інформацію  про одну з можливих форм працевлаштування - патронатну сім’ю. Потім до діалогу стала практичний психолог  центру соціальних служб Регіна Ситник. Вона  надала батькам старшокласників практичні поради побудови в родині партнерських взаємовідносин з підлітками. Тільки в такому разі  авторитет батьків стане у нагоді  при  професійному самовизначенні. Регіна залучила слухачів до активного обговорення існуючих складнощів при самовизначенні школярів . Потім профконсультант центру зайнятості ознайомила слухачів  з перспектива розвитку сучасного ринку праці . Говорили про послуги державної служби зайнятості  для випускників школи. Також зупинялись на актуальних професіях. Ознайомились  слухачі  і зі складовими свідомого вибору професії «Хочу.Можу.Треба». А мобільний безкоштовний додаток на андроїд  «Центр професійної орієнтації» - надійний помічник в питаннях професійного самовизначення.

Слухачі  вебінару задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді фахівців.

      26 березня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбулось  онлайн-засідання клубу свідомого батьківства.

Останні статті на сайті