Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Плануємо майбутній бізнес

Переглядів: 1318
04.06.2021 - 14:30

2 червня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості  відбувся вебінар. Шукачів роботи запросили  до центру розвитку підприємництва. Обговорювали планування власної справи. До заходу  долучились діючи підприємці та соціальні партнери служби зайнятості.

Головна державна інспекторка Бахмутськоi державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій областi Наталя Бережна надала слухачам інформацію про деталі надання податкової звітності та формування доходів. Також учасники вебінару дізнались про особливості ведення бухгалтерського обліку в залежності від обраної системи оподаткування.

Профконсультантка Олена Бояринова ознайомила слухачів з інформаційною підтримкою Державною службою зайнятості підприємницьких ініціатив населення. Учасники розглянули поняття бізнес-ідея та бізнес-план. Фахівчиня проінформувала шукачів роботи про  можливість отримання  додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових програмах. Такі програми існують як  для діючого бізнесу так і для тих, хто лише замислюється над відкриттям власної справи.

          На завершення вебінару  слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в чат протягом зустрічі.

Бахмутський міський центр зайнятості

2 червня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості  відбувся вебінар.

Останні статті на сайті