Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Урядовий портал

«Прямі лінії» керівництва Бахмутської міської ради

Переглядів: 527
15.06.2021 - 14:34

У зв’язку з тим, що у період дії карантину особисті прийоми скасовано, громадяни мають можливість особисто звернутись до керівництва міської ради у телефонному або електронному вигляді на сайті http://appeals.bahmutrada.gov.ua.

14 червня 2021 року перший заступник міського голови Максим Сутковий, заступники міського голови Олександр Марченко та Інеса Мельник провели «прямі лінії». 

Мешканці с. Опитне звертались до Олександа Марченка з питання організації маршрутного таксі. Їм було повідомлено, що на теперішній час Управлінням розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради оголошено конкурс на перевізника для організації руху маршрутних таксі. Також, надходили дзвінки з питання благоустрою прибудинкових територій, утримання дитячих та ігрових майданчиків. 

До Інеси Мельник, в основному, надходили повідомлення стосовно забезпечення конституційних прав громадян в галузі охорони здоров’я (забезпечення ліками, встановлення групи інвалідності). Два звернення було вирішено безпосередньо під час «прямої лінії». 

Максим Сутковий надав роз’яснення  заявникам на їх звернення стосовно будівництва майданчику з облаштування споруд для утримання безпритульних тварин та утримання й обслуговування житлових будинків.

По всім порушеним питанням надані відповідні доручення виконавчим органам Бахмутської міської ради щодо розгляду та повідомлення заявників про результати.

До Інеси Мельник, в основному, надходили повідомлення стосовно забезпечення конституційних прав громадян в галузі охорони здоров’я (забезпечення ліками, встановлення групи інвалідності). Два звернення було вирішено безпосередньо під час «прямої лінії». Мешканці с. Опитне звертались до Олександа Марченка з питання організації маршрутного таксі. Також, надходили дзвінки з питання благоустрою прибудинкових територій, утримання дитячих та ігрових майданчиків.