Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Верховна рада України

АПАРАТНА НАРАДА

Переглядів: 2017
02.04.2024 - 14:04

2 квітня начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева онлайн провів розширену  апаратну нараду з керівниками відділів, управлінь Бахмутської міської ради, старостами старостинських округів, директорами комунальних підприємств, установ Бахмутської міської територіальної громади.

31 березня завершився період подачі декларацій за 2023 рік. Про подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, доповів головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Сергій Косаковський. 
          
Другим питання порядку денного стало розгляд пропозицій використання автомобільної та спеціалізованої техніки комунальних підприємств. Заступник міського голови Сергій Родін озвучив основні напрямки роботи з цього питання.

В.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Надія Трофимова розповіла про кредит на житло за програмою «єОселя», спрямований на підтримку різних соціальних категорій громадян, та взяття на квартирний облік за місцем проживання жителів громади й зазначила, що мешканці Бахмутської громади мають право стати на квартирний облік у приймаючих громадах.

Крім того, були розглянуті питання про можливість надання із міського бюджету виплат на проживання для малозабезпечених верств населення, які втратили виплати ВПО з 01.03.2024.

Під час засідання також заслухали інформацію начальників управлінь, відділів та структурних підрозділів апарату міської ради, які доповіли про роботу очолюваного ними підрозділу, озвучили питання, які потребують вирішення та окреслили напрямки першочергових планів на найближчий період.

Під час наради були надані відповідні доручення щодо вирішення проблемних питань.

izobrazhenie_viber_2024-04-02_13-58-51-216izobrazhenie_viber_2024-04-02_13-58-51-291izobrazhenie_viber_2024-04-02_13-58-51-357