Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Зареєстрована громадська організація

Переглядів: 6419
16.10.2012 - 12:15

Виконком  Артемівської міської ради повідомляє, що рішенням виконкому від 10.10.2012 № 361 «Про реєстрацію змін, внесених  до статутних документів Артемівської міської організації Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об’єднання «Дія» були зареєстровані:

- зміна  назви Артемівської міської організації Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об’єднання «Дія» на назву громадська організація «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія»;

- зміни до Статуту громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія».

 

Нова назва громадської організації: громадська організація «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія».

Постійно-діючий центральний статутний орган громадської організації та юридична адреса: Правління громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія», вул. Горбатова, 53/12, м. Артемівськ, Донецька обл., 84500».

Головна мета діяльності громадської організації: реалізація та захист прав, свобод та інтересів своїх членів, шляхом сприяння захисту громадянського суспільства на території м. Артемівськ, захисту громадянських соціально-економічних та політично-правових прав жінок, консолідації зусиль громадського, державного і ділового секторів, спрямованих на розвиток громадського суспільства; розвитку краєзнавства рідного краю, поширенню інформації про історію свого краю та охорону історичних пам’яток; сприяння розвитку волонтерського руху.

         Вважати такими, що втратили чинність,  свідоцтва про реєстрацію об’єднання громадян Артемівської міської організації Всеукраїнського жіночого народно-демократичного об’єднання «Дія» від 22.02.2002 № 146, від 11.11.2009 № 554, видані виконкомом Артемівської міської ради.

Останні статті на сайті