Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Реєстрація змін

Переглядів: 5082
26.11.2012 - 14:20

Виконком  Артемівської міської ради повідомляє, що рішенням виконкому від 14.11.2012 № 412 «Про реєстрацію змін, внесених до статутних документів громадської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія» були зареєстровані:

- зміна  назви Артемівської міської організації «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія» на назву ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ»;

- Статут ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ» у новій редакції.

Нова назва громадської організації: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ».

Постійно-діючий центральний статутний орган громадської організації та юридична адреса: Правління ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РОЗВИТОК ДЕМОКРАТІЇ ТА ЖІНОЧИХ ІНІЦІАТИВ «ДІЯ», вул. Горбатова, 53/12, м. Артемівськ, Донецька обл., 84500».

Головна мета діяльності громадської організації: реалізація та захист прав, свобод та інтересів своїх членів, шляхом сприяння захисту громадянського суспільства на території м. Артемівськ, захисту громадянських соціально-економічних прав жінок, консолідації зусиль громадського, державного і ділового секторів, спрямованих на розвиток громадського суспільства; розвитку краєзнавства рідного краю, поширенню інформації про історію свого краю та охорону історичних пам’яток; сприяння розвитку волонтерського руху.

Вважати таким, що втратило чинність,  свідоцтво про реєстрацію об’єднання громадян від 10.10.2012 № 361,  видане виконкомом Артемівської міської ради.