Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Донецька обласна рада

Весняне свято у міській бібліотеці для дітей

Переглядів: 5910
07.03.2013 - 08:27

Весняне свято-вітання відбулося у міській бібліотеці для дітей. Напередодні 8-го березня тут зібралися більше 50 читачів бібліотеки, їх батьки , вчителі, діти з обмеженими фізичними можливостями.

Всі вони були учасниками та глядачами березневого свята. Учні 2-го класу ЗОШ №5 та їх класний керівник Маркіна І.М. підготували святкову програму: пісні, вірші про весну і маму, виконали оригінальні танці «Весняні квіти» та продемонстрували акробатичні етюди. Діти з обмеженими фізичними можливостями: Тарасенко Діана, Коржова Вероніка прочитали вірші про маму.

До заходу бібліотека оформила ілюстрований перегляд цікавих книг і журналів про птахів, тварин та весняні первоцвіти. Юні художники міста зі школи мистецтв та клубу школяра «Дружба» виставили свої неповторні малюнки про весну, пробудження природи, квіти. Зацікавила гостей бібліотеки і виставка саморобок, присвячених весні та мамі. Ці саморобки виготовлені дошкільнятами та їх вихователями із дитячих садочків №31 «Рябинушка», №36 «Теремок», №52 «Радуга», №25 «Колокольчик».  

Наприкінці свята всі діти пригостилися солодощами та чаєм. Це святковий подарунок від міського відділення Партії регіонів.

IMG_0440IMG_0445IMG_0462IMG_0481IMG_0488IMG_0513IMG_0519

Останні статті на сайті