Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Бібліотечний флешмоб

Переглядів: 6327
20.03.2013 - 06:35

Кожного року  традиційно у березні, у бібліотеках  міської централізованої  бібліотечної  системи проходить  Тиждень  дитячого читання.

Напередодні відкриття Тижня, 18 березня, колектив міської бібліотеки для дітей  разом зі своїми читачами підготував і провів бібліотечний флешмоб  «Запрошуємо всіх читати». У цій сучасній акції прийняли участь діти, вчителі, батьки, бібліотекарі -  близько 130 чоловік. Всі учасники акції зібралися біля бібліотеки. Діти тримали в руках яскраві книжки  та повітряні кульки. Активні читачі несли плакати: «Читати – це модно і корисно», «Читайте книги – ви не пожалкуєте», «Книжечок багато читати будемо у свято!» та інші. Вся святково вбрана колона дітей рушила до центральної площі міста. На площі діти під акомпанемент баяну співали пісні, танцювали, запрошували перехожих до бібліотеки, роздавали листівки – запрошення стати читачами бібліотеки.  Головною  метою  бібліотечного флешмобу було   залучення  дітей до читання та акцентування на неповторності та унікальності книги, як носія інформації.

Запрошуємо мешканців міста до бібліотек з 19 по 29 березня на заходи, які відбудуться в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання « Книги- то цілий світ» .

flesh_-mob_023flesh_-mob_027flesh_-mob_046flesh_-mob_035

Останні статті на сайті