Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Державна податкова служба інформує

Переглядів: 4242
26.03.2013 - 14:30

Шановні користувачі касових апаратів!

Державна податкова служба у Донецькій області нагадує, що з 01 січня 2014 року буде дозволятися первинна реєстрація лише реєстраторів розрахункових операцій, які створюють контрольну стрічку в електронній формі, та електронних таксометрів, автоматів з продажу товарів (послуг), реєстраторів розрахункових операцій з купівлі-продажу іноземної валюти.

ДПС у Донецькій області повідомляє про новий сервіс для підприємств з іноземними інвестиціями – надання правової оцінки інвестпроектів на наявність податкових  ризиків. Детальніше – на сайті ДПС України www.sts.gov.ua.

ДПС у Донецькій області нагадує: триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році, та повідомляє: податкова декларація подається за вибором платника податків – особисто, поштою з повідомленням про вручення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умов реєстрації електронного підпису.

ДПС у Донецькій області повідомляє: 1 січня п.р. набули чинності норми Податкового кодексу України з податку на нерухоме майно. Фізичні особі, які мають у власності декілька об’єктів житлової нерухомості, мають право на зменшення бази оподаткування щодо одного об’єкту у розмірі: для квартир - на 120 кв.м, житлових будинків – на 250 кв.м

З 12 лютого 2013 року вступив у дію наказ Міністерства фінансів України від 21.12.2012 № 1405, яким затверджено нову форму Розрахунку суми збору за першу реєстрацію транспортних засобів.

Юридичні особи  мають подавати розрахунок в десятиденний строк після першої реєстрації в Україні транспортних засобів.