Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Перемога на Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «Кубок губернатора» Донецької області.

Переглядів: 5386
22.04.2013 - 11:44

21 квітня 2013 року в місті Горлівка відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Кубок губернатора» Донецької області.

На конкурсі були представлені хореографічні  колективи  з багатьох регіонів України у 4 вікових категоріях. Від Артемівська в конкурсі приймали участь ансамбль народного танцю «Світанок»  КЗ «Артемівський міський народний Дім» в номінації «народна хореографія» у віковій категорії Юніори ( від 10 до 15 років) та хореографічний колектив «Веселка»  ЗОШ № 12 в  номінації «сучасна хореографія» в категорії «Ювенали» (7-9 років). Колективи гідно презентували  місто Артемівськ та серед 30 танцювальних колективів в своїх номінаціях та категоріях - зайняли перші місця.

21 квітня 2013 року в місті Горлівка відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Кубок губернатора» Донецької області. 21 квітня 2013 року в місті Горлівка відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Кубок губернатора» Донецької області. 21 квітня 2013 року в місті Горлівка відбувся Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Кубок губернатора» Донецької області.