Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Верховна рада України

Кожна дитина – зірка

Переглядів: 6460
03.06.2013 - 06:17

Обдаровані діти - це майбутнє країни, активне, творче покоління, здатне створювати красиве і незвичайне. Кожна дитина хоче бути знаменитою, тому талановиті діти потребують ситуації успіху,  можливості  змагатися та показувати себе на різних рівнях. Такий шанс надають всілякі конкурси, концерти, фестивалі, де вихованці отримують перші навички поведінки на сцені та можливість повірити  у  свої сили.

Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей. Для більшості дошкільників -  це перший вихід на велику концертну сцену.

У квітні 2013 року у місті Краматорську проходив відбірковий тур фестивалю, у якому взяли участь вихованці дитячих садів нашого міста. Це танцювальні колективи «Дзвіночок» (дошкільний заклад № 25 хореограф Матвієнко Л.В.) і «Ясоччині друзі» (дошкільний заклад № 58 хореограф Козак Н.В.), які підкорили глядачів яскравим, емоційним виконанням,  оригінальністю костюмів. Своїми дзвінкими голосами радували глядачів солісти Чугуєвець Андрій  з дошкільної установи № 25 (музичний керівник  Чамор І. М.) і Аріна Борисова  з дошкільної установи  № 58  (музичний керівник Стаматіна О.В.). Всі маленькі талановиті артемівці пройшли у фінал фестивалю.

У травні в «Місті дитячих посмішок» (м. Донецьк)  у фіналі   відкритого обласного дитячого фестивалю «Зоряні малята» зустрілися 660 малюків, серед яких були «зоряні» малята  Артемівська. Лауреатів фестивалю привітав настоятель Свято – Ігнатієвського храму  протоієрей Георгій Гуляєв, який керує  інформаційно-просвітницьким відділом Донецької єпархії, а також є головним редактором журналів  «Шишкін Ліс», «Радість моя», «Живе джерело». У  подарунок від протоієрея Георгія  кожен  з учасників отримав  дитячий журнал «Шишкін Ліс»з побажаннями миру  та любові.

Після виступу танцювального колективу «Дзвіночок», який покорив глядачів  своєю майстерністю, музикальністю та яскравими костюмами, художній керівник колективу «Дзвіночок» Матвієнко Л.В. дала інтерв’ю донецькій газеті «Металург» про необхідність розвитку творчості дошкільників та  про організацію  фестивалю.

Феєрверк красок, посмішок, іскрометної музики, сяючі дитячі очі та гарячі аплодисменти батьків-вболівальників – все це незабутні враження, які діти та їх батьки отримали на фестивалі «Зоряні малята».

Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей.Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей.Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей.Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей.Протягом останніх трьох років  у Донецькій області активно розвивається обласний відкритий дитячий фестиваль «Зоряні малята», який викликає підвищений інтерес творчих керівників, батьків і дітей.

Останні статті на сайті