Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 152 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Обговорення Генерального плану міста Артемівськ

Переглядів: 6772
12.08.2013 - 08:44

09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.

На засіданні були присутні  міський голова, заступники міського голови, керівники комунальних підприємств міста, представники проектних інститутів України та представники громадськості.

На попередньому слуханні Генерального плану виступила Тетяна Губенко - начальник архітектурно - планіровочної майстерні ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» ім. Ю.М.Белоконя, головний архітектор схеми планування території, з доповіддю «Рівні містобудівної документації». Вона позначила три напрями в Генеральному плані, такі як розвиток транспорту, промисловості та туризму. Було відзначено, що сильною стороною міста є розміщення м. Артемівська  в зоні транспортного коридору. Так само представлений план розглядає поліпшення якості життя населення, вдосконалення транспортної інфраструктури та розвиток туризму.

Ірина Волобой - головний економіст проекту «Генеральний план м.Артемівська» представила доповідь «Розвиток житлового будівництва, економічне обґрунтування основних рішень генерального плану м. Артемівська», де  зробила наголос на збільшення чисельності робітників на промислових підприємствах, забезпечення сталого розвитку міста.

Тетяна Черней – головний архітектор проекту, представила заплановані центри міста, їх розташування і передбачувані споруди, які будуть перебувати в даному центрі.

Особливу увагу було приділено виступу Людмили Безкоровайної про розвиток інженерної інфраструктури в місті Артемівськ. Відзначили, що стан водопостачальних мереж міста знаходяться не в кращому стані, і в майбутньому всі неполадки будуть усунені. Планується створення нової підстанції, розробка нових ліній електропередач та реконструкція нинішніх ЛЕП. Також були обговорені питання з розвитку водопостачання, розширення територій за рахунок будівництва нових споруд.

Дмитро Жуков – начальник відділу транспортних мереж ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» ім.. Ю.М.Білоконя» розповів аудиторії про розвиток транспортної інфраструктури міста. Він зазначив, що стан доріг у місті задовільний і на даний момент кількість СТО, АЗС та стоянок відповідає кількості транспортних засобів в місті. Але, якщо прокладати новий транспортний коридор через Артемівськ: «проблеми з заторами не за горами». Дмитро  запропонував проект з розширення вулиць, створення нових магістралей, збільшення кількості АЗС і СТО, а так само паркувальних місць для транспорту.

Так само у ході обговорення  було висловлено, що місто вимагає збереження історичної спадщини і в наслідок цього було запропоновано розробити проект «Зона охорони».

Головний спеціаліст відділу територіальних робіт «Проектного та науково-дослідного інституту «Харківський ПромбудНДІпроект» Софія Слободяник зазначила, що основні підприємства знаходяться в північному промисловому районі міста, а новим Генеральним планом розглянуті розвиток резервної території, для розміщення нових підприємств.

У кінці всіх виступів були вислухані пропозиції присутніх щодо коректив Генерального плану, також міський голова Олексій Рева дав доручення, усім керівникам служб міста, вивчити усі проблемні і спірні питання по проекту Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки. У подальшому обговорення корегованого та узгодженого Генерального плану міста  відбудеться на громадських слуханнях.

09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.09 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулося попереднє обговорення Генерального плану міста Артемівськ на 2013 - 2035 роки.

Останні статті на сайті