Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Кожній дитині – всебічний розвиток

Переглядів: 6104
04.09.2013 - 05:59

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України щодо створення умов для талановитих та обдарованих дітей 28 серпня 2013 року відділом освіти Артемівської міської ради організовано роботу 6 секцій за темою серпневої конференції 2013 року, на яких педагогічні працівники  обговорили  провідні теми, спрямовані  на пошук нових ідей, шляхів вирішення щодо впровадження нових стандартів, як гаранту всебічного розвитку задатків, здібностей, обдарувань і талантів дитини.

У роботі дискусійних майданчиків  взяли участь біля 400 педпрацівників міста: завідувачі та  вихователі-методисти ДНЗ, директори ЗНЗ та ПНЗ, вчителі початкових класів, учителі-предметники, музичні керівники, практичні психологи,  керівники шкільних та міських методичних об’єднань, керівники гуртків позашкільної освіти, педагоги-організатори, інструктори з фізичного виховання,  тренери спорткомітету.

І секція дискусійного майданчика відбулася на базі ДНЗ №58 у формі  ток-шоу “Точка над і”. Робота групи була спрямована на забезпечення всебічного та гармонійного розвитку дітей дошкільного віку, максимальну реалізацію їх здібностей і потенційних можливостей.

ІІ секція дискусійного майданчика відбулася в ЗОШ№18 у формі методичного квесту, на якому обговорювалася тема «Організація роботи з обдарованими дітьми на першій сходинці навчання».

Педпрацівники ІІІ секції дискусійного майданчика працювали на базі НВК№11над темою «Реалізація сучасних підходів у роботі з обдарованими і талановитими дітьми. Сучасні технології навчання обдарованих дітей у школі».

Робота ІV секції дискусійного майданчика проходила у формі  гайд-парку на базі ЗОШ№14 та була направлена на організацію цілісного підходу до обдарованої дитини  та умови розвитку обдарованості  в загальноосвітньому навчальному закладі.   

На базі ЗОШ№4 працювала V секція, на якій йшла дискусія вчителів щодо виховання людини інтелектуально розвинутої, з високими моральними якостями.

 В Артемівському МЦДЮ у формі ярмарку-ідей пройшла дискусія педпрацівників VІ секції за темою «Організація  діяльності щодо супроводу обдарованих дітей: тьюторський супровід в позаурочній діяльності».

 Кожною секцією вироблені пропозиції серпневої конференції, які були висвітлені на форумі в он-лайн режимі. Проведена інноваційна форма роботи зацікавила артемівських освітян: було розглянуто багато нагальних проблем,

визначено завдання взаємодії  педагогічних колективів по забезпеченню оптимальних умов функціонування галузі, розвитку дітей та їх творчих здібностей. наголошено на стратегічних напрямках розвитку освіти.

28 серпня 2013 року відділом освіти Артемівської міської ради організовано роботу 6 секцій за темою серпневої конференції 2013 року щодо впровадження нових стандартів.28 серпня 2013 року відділом освіти Артемівської міської ради організовано роботу 6 секцій за темою серпневої конференції 2013 року щодо впровадження нових стандартів.28 серпня 2013 року відділом освіти Артемівської міської ради організовано роботу 6 секцій за темою серпневої конференції 2013 року щодо впровадження нових стандартів.28 серпня 2013 року відділом освіти Артемівської міської ради організовано роботу 6 секцій за темою серпневої конференції 2013 року щодо впровадження нових стандартів.