Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

ExportUA

День знань — подія актуальна і урочиста

Переглядів: 5193
04.09.2013 - 07:23

Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.

Радісним, урочистим, із сонячними посмішками педагогів та дітлахів видався цей  перший вересневий день в Артемівську.  Всі школи радо зустрічали своїх вихованців. Адже    День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань. Учні шкіл подорослішалі за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна і урочиста.

     Кожна школа розпочала новий навчальний рік традиційно – з урочистих лінійок, на яких були присутні міський голова Рева О.О.,депутати Артемівської міської ради, представники виконкому та відділу освіти.

     У цьому навчальному році за парти сіли 8100 учнів, що на 150 чоловік більше , ніж минулого року. Із них – 1023 першокласників.

     Цей день завжди найбільш хвилюючий для першокласників, які з цікавістю та захопленням вперше переступають шкільний поріг. Тому із вітальним словом міський голова звернувся, насамперед, до них та привітав усіх з нагоди свята Першого дзвоника, побажав «здоров’я, щастя, добра, здійснення всіх мрій». У цей день  всі першокласники нашої громади отримали подарунки від Артемівської міської ради.

      Сподіваємось, що всі побажання на новий навчальний рік, що пролунали на святі, справдяться.

Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.Підтримуючи ініціативи Президента України: діти - майбутнє України та модернізація освіти, другого вересня в усіх школах нашого міста відбулось свято Першого дзвоника.

Останні статті на сайті