Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Урядовий портал

До уваги адвокатів!

Переглядів: 4748
09.09.2013 - 06:27

Оголошено проведення четвертого конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурс проводиться з метою залучення адвокатів до надання правових послуг, визначених частиною другою статті 13 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

 Для участі у конкурсі необхідно особисто подати за встановленою Міністерством юстиції формою заяву разом з такими документами:

  • копіями паспорта громадянина України, облікової картки платника податків, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту;
  • біографічною довідкою та анкетою за встановленою Міністерством юстиції формою, а також мотиваційним листом (до 500 слів), у довільній формі за підписом претендента.

Увага! Зразки заяви, біографічної довідки та анкети розміщено на офіційному веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги http://www.legalaid.gov.ua/ua/konkurs-advokativ/fourth.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються до 2 жовтня 2013 року Головним управлінням юстиції у Донецькій області та Артемівського міськрайонного управліннями юстиції (м. Артемівськ,вул. Петровського, буд.135, каб.501).

З повним текстом оголошення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Головного управління юстиції у Донецькій області (http\\:_WWW.JUSTICE.DN.UA).