Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Інформація про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Артемівської міської ради у першому півріччі 2013 року

Переглядів: 4590
12.09.2013 - 12:22

З початку року від жителів міської громади на адресу виконкому міськради надійшло 359 звернення, що 18% менше ніж за аналогічний період минулого року.

Перше місце займають питання житлово-комунального господарства. Результатом скоординованих дій, контролю виконавчих органів міської ради та роботі житлово-комунальних служб та підприємств міста зменшились звернення з цих питань на 15 %. 

При складанні Програми соціально-економічного розвитку міста на 2013 рік враховувалися дані аналізу звернень щодо найбільш актуальних соціально - значимих питань, а заходи по виконанню звернень включалися в графіки ремонтів на 2013 рік.

Комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» разом з підприємствами, які здійснюють експлуатацію житлових будинків, проаналізували недоліки з утримання житла, а також проводили аналіз звернень і скарг мешканців будинків на незадовільну роботу підприємств, що обслуговують житлові будинки.

В результаті чого були розроблені заходи по підготовці житлового господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період 2013-2014.

Зменшилась кількість питань з водопостачання та водовідведення на 2,5% .
Комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА» розроблено проект «Схема оптимізації роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення», спрямований на стабільне та надійне функціонування роботи централізованих систем водопостачання та водовідведення. Фінансування цього проекту частково з місцевого бюджету та частково за рахунок власних коштів.

Протягом року громадяни зверталися на відсутність зовнішнього освітлення, у т.ч. дворових територій багатоповерхових будинків, що складає 4,7 % від загальної кількості звернень.

Актуальними залишаються питання охорони здоров'я та соціального захисту населення.

З метою поліпшення соціального обслуговування мешканців міста, особливо які проживають у віддалених районах міста, при управлінні праці та соціального захисту населення Артемівської міськради організована робота мобільного офісу комплексного виїзного обслуговування населення для надання якісних послуг утримувачам всіх видів соціальної допомоги з максимальною зручністю та мінімальними витратами безпосередньо за місцем проживання. 

З середини червня 2013 року було розпочато проведення капітального ремонту в амбулаторії № 7 р. в Артемівську, в якій понад 40 років ремонт не проводився.

На сьогоднішній день за рахунок коштів міського бюджету та за підтримки 190 суб'єктів підприємницької діяльності капітально відремонтовано будівлю амбулаторії. Вперше буде розгорнуто ліжка денного стаціонару, створені належні умови для перебування жителів Західного району.

На території обслуговування амбулаторії № 7 розташована аптека «Добрі ліки» ТОВ «ДЛ-С», з яким укладено договір на обслуговування пільгової категорії населення м. Артемівська. 

В цілях забезпечення ефективної роботи зі зверненнями громадян, зменшення їх кількості в органи влади вищого рівня, підвищення відповідальності посадових осіб за вирішення існуючих проблем, які піднімають громадяни в своїх зверненнях, надалі буде продовжена робота по дотриманню вимог чинного законодавства щодо звернень громадян.

Останні статті на сайті