Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

ExportUA

В артемівському селі відкрили новий спортмайданчик

Переглядів: 3925
13.09.2013 - 07:14

Споруда побудована силами місцевого бюджету та спонсорів. Відтепер у Яковлівці створені всі умови для занять спортом.

Тут встановлено приладдя та розмітку для ігор, периметр поля захищено огорожею із металевої сітки та проведено сучасну систему водостоку.

-       Одним з напрямків соціальної ініціативиВіктора ЯНУКОВИЧА «Діти – майбутнє України» є модернізація дитячих спортивних майданчиків. Це допоможе залучити якомога більше дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також сприятиме популяризації здорового способу життя, - зазначила заступник голови облдержадміністрації Тамара ЛУК’ЯНЧУК, звертаючись до мешканців села під час відкриття майданчику. Віце-губернатор наголосила, що cьогоднішній захід – це підтвердження того, що ініціативи Президента реалізуються.

Новий спортивний майданчик розташований біля Яковлівської загальноосвітньої школи, де навчаються 105 дітей. Загалом, в Артемівському районі проживає майже чотири тисячі дітей шкільного віку. Для занять спортом в районі працюють: спортивно-оздоровчий комплекс «Доломітчик» у Сіверську, дитячо-юнацька спортивна школа, два стадіони, дев’ять  футбольних полів, 34 спортивних майданчика та 26 спортивних зал. На базі загальноосвітніх шкіл району працюють шість спортивних клубів, в яких постійно займаються  понад 180 дітей.

Нагадаємо, відкриття спортмайданчика присвячено Дню фізичної культури та спорту, що українці святкуватимуть у неділю.

Останні статті на сайті