Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

В проблемній макіївській школі дах відремонтують обов’язково, - губернатор

Переглядів: 4326
19.09.2013 - 08:35

Відповідаючи під час сьогоднішньої пресконференції на питання журналістів щодо долі загальноосвітньої школи № 77, де на початку цього року стався обвал даху, голова облдержадміністрації наголосив, що ремонтні роботи обов’язково невдовзі завершать, а навчальний заклад не буде закритий.

За словами представників ЗМІ, місцеві жителі занепокоєні тим, що ремонт ще не завершився, а дощі, що посилились останнім часом, за відсутності даху руйнують приміщення.

Андрій ШИШАЦЬКИЙ повідомив, що тримає цю ситуацію на особистому контролі.

Ми докладемо всіх зусиль, щоб школу було відремонтовано і діти могли нормально продовжувати навчальний процес, - підкреслив губернатор. Він також зазначив, що доручив міському голові Макіївки Олександру МАЛЬЦЕВУ прискорити ремонтні роботи.

Наразі регіональна та державна влада приділяють особливу увагу підтримці навчальних закладів, що розташовані як у центральних районах, так і на околицях міст та у селах. Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ставить завдання стерти кордон між такими школами, оскільки, на думку Глави держави, діти повинні отримувати якісну освіту незалежно від місця проживання.

Останні статті на сайті