Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Історичний екскурс «Герої другого фронту»

Переглядів: 4704
20.09.2013 - 07:13

Дванадцять років тому в українському календарі з’явилась пам’ятна дата – День партизанської слави. З тих пір 22 вересня в країні віддають шану підпільникам і згадують подвиги тих героїв, що загинули заради свободи і мирного неба.

Напередодні цього свята в центральній бібліотеці був проведений історичний екскурс «Герої другого фронту». Учні УВК №11 з розповіді провідного бібліотекаря Ємець О.І. дізнались про історію виникнення цієї знаменної дати, познайомились з яскравими прикладами мужності, героїзму, відваги партизан і підпільників. Про боротьбу цих мужніх людей на території міста Артемівська і Артемівського району присутнім розповів старший науковий співробітник Артемівського краєзнавчого музею Корнацький Ігор Аркадійович.

Відеоперегляд хроніки партизанського руху в Україні, спогади голови Клубу ветеранів ВВВ м.Артемівська Макогон Тамари Михайлівні, пісні воєнних років не залишили нікого байдужими і тільки викликали слова поваги і подяки героям війни.

Напередодні Деня партизанської слави в центральній бібліотеці м.Артемівська був проведений історичний екскурс «Герої другого фронту». Напередодні Деня партизанської слави в центральній бібліотеці м.Артемівська був проведений історичний екскурс «Герої другого фронту».