Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Детям – современные технологии в изучении иностранных языков

Переглядів: 5698
23.09.2013 - 14:31

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем» і «Діти – майбутнє України», 20 вересня 2013 року, в Артемівському НВК № 11 відбулася презентація міні - проекту «Дітям - сучасні технології у вивченні іноземних мов», в рамках гранту народного депутата України Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».

Реалізація даного проекту дозволила оснастити кабінет англійської мови - інтерактивною дошкою, яка стане новою сходинкою в підвищенні ефективності та якості освітніх послуг. А встановлення металопластикових вікон стало ще одним кроком до вирішення проблеми енергозбереження та створення комфортних умов для навчання та виховання учнів.

У заході узяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко та  представник центру законодавчих ініціатив Наталія Михайлова, яка від народного депутата України Сергія Клюєва подарувала сертифікат на отримання шкільної дошки.

Детям – современные технологии в изучении иностранных языковДетям – современные технологии в изучении иностранных языковДетям – современные технологии в изучении иностранных языковДетям – современные технологии в изучении иностранных языковДетям – современные технологии в изучении иностранных языковДетям – современные технологии в изучении иностранных языков

Останні статті на сайті