Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Презентація гранту «Здорове дитинство»

Переглядів: 5555
26.09.2013 - 06:26

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича  «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство» у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще».

У заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, депутат Артемівської міської ради Віктор Ніколаєв, ініціативна група і мешканці будинку.

У своєму виступі Світлана Кіщенко від імені міського голови подякувала учасникам гранту, які  влаштували дитячий  спортивний майданчик  та привітала усіх зі святом двору і від народного депутата України Сергія Клюєва  подарувала  дитячі  іграшки.

Віктор Ніколаєв привітав усіх з 70 – й річницею визволення Артемівська від німецько – фашистських загарбників та вручив подарунки ветеранам  Великої  Вітчизняної  війни.

На святі було багато подарунків та хорошого настрою.  Культурно - розважальну програму підготували творчі колективи загальноосвітньої школи № 10.

25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство» 25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство» 25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство» 25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство» 25 вересня 2013 року в м. Артемівську, у дворі будинку по вул. Чехова, 8, відбулося свято двору та презентація гранту «Здорове дитинство»

Останні статті на сайті