Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Донецька обласна рада

На Донеччині переважає національне усиновлення

Переглядів: 3787
27.09.2013 - 06:46

Про це сьогодні в ефірі програми «Сьогодні в студії» на обласному державному телебаченні повідомила начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віра САГАЙДАК.

Наразі понад 400 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються у нашому регіоні, щорічно знаходять своїх батьків. Системна і послідовна робота служб у справах дітей сприяє тому, що національне усиновлення в області практично у два з половиною рази перевищує іноземне.

– За поточний рікв регіоні усиновлено майже 200 дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 148  – громадянами України та більше 50  – іноземцями.Наразі Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ тримає на особистому контролі питання нагляду за дотриманням прав  усиновлених дітей, особливо дітей, які проживають за межами України, - підкреслила Віра САГАЙДАК.

В ході бесіди начальник служби у справах дітей також окреслила основні напрямки роботи очолюваної структури, розповіла про нові форми сімейного виховання дітей, а також відповіла на питання телеглядачів.