Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Артемівські лідери - підкорювачі святогірського форуму!

Переглядів: 5281
27.09.2013 - 11:18

VII форум лідерів освіти Донецької області «Молодіжний рух лідерів освіти - наш соціальний капітал» проходив на базі дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донбасу» в Святогірську. Організатором заходу був Донецький обласний центр Асоціації керівників шкіл України.

Учасниками форуму стали понад 200 педагогів та лідерів учнівського самоврядування Донецької області. Наше місто представила команда активних та ініціативних учнів з Артемівського НВК № 11- Рудаков Антон, Величко Марина, Ритова Валерія, Смичкова Ніна, Новіков Сергій, Хворастухіна Валерія та ЗОШ № 5 з профільним навчанням - Бредун Карина, Падалка Анастасія.

Наші лідери брали активну участь у роботі 4 майданчиків: «Проблеми толерантності та екстремізму в молодіжному середовищі», «Проблеми соціальної активності молоді. Волонтерство цікавіше, ніж ви думаєте», «Інтернет - друг чи ворог? Медіакомпетентність сучасної молоді: проблеми та тенденції», «Молодіжні субкультури: аргументи «за» та «проти». У дружній атмосфері учні розробляли спільний проект, і наші лідери були серед тих, хто його представляв на сцені.

Досягненням і соціальним ініціативам учасників шести форумів лідерів освіти Донецької області був присвячений флешмоб «Ми талановиті та успішні».

За 2 дні роботи форуму наші вихованці познайомилися з однолітками з різних куточків Донецької області, добре відпочили, набралися досвіду роботи в команді та отримали багато пізнавальної та цікавої інформації.
Трохи втомлені, але задоволені і щасливі, поверталися вони у рідні міста, обіцяючи один одному обов'язково стати учасниками наступного форуму.

Артемівські лідери - підкорювачі святогірського форуму!Артемівські лідери - підкорювачі святогірського форуму!Артемівські лідери - підкорювачі святогірського форуму!