Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Ерудит-шоу «Про працю вихователя жартуємо всерйоз»

Переглядів: 4152
27.09.2013 - 11:27

25 вересня 2013 року на підтримку соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, у рамках святкування Дня дошкілля на освітніх округах № 2 «Крок у майбутнє» та № 6 «Крокуємо разом» пройшло ерудит-шоу «Про працю вихователя жартуємо всерйоз» між педагогами дошкільних освітніх установ №№ 29, 32, 42, 49, 53 та 55. Основною метою заходу було виявлення талановитих вихователів, їх підтримка, підвищення соціального статусу та рівня професійної майстерності.

Педагоги в невимушеній обстановці продемонстрували свої знання в галузі педагогіки і психології, нормативно-правової бази дошкільної освіти.

За підсумками ерудит-шоу були визначені переможці.  І місце поділили педагоги ДНЗ №№ 49, 55, ІІ місце – у вихователя ДНЗ № 32, ІІІ місце – ДНЗ № 42. У конкурсі уболівальників перемога дісталась  ДНЗ №№ 48, 53 та НВК № 29. Всі переможці отримали пам'ятні подарунки та дипломи.

25 вересня 2013 року пройшло ерудит-шоу «Про працю вихователя жартуємо всерйоз» між педагогами дошкільних освітніх установ м.Артемівська

Останні статті на сайті