Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Пригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. Артемівська

Переглядів: 5434
01.10.2013 - 13:01

На підтримку соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича у дошкільному навчальному закладі № 36 «Теремок» протягом минулого тижня проходили різноманітні заходи, присвячені Дню дошкілля. Були підготовлені святкові газети та листівки з привітаннями працівникам закладу, пройшли тематичні заняття для дітей раннього віку «Ніжні дотики долоньок» та для дошкільних груп - «Садочок - другий дім для малюків».

25 вересня в гості до малюків на музичну розвагу «Кольорове дитинство в «Теремку» завітали веселі клоуни, які допомогли організувати різноманітні ігри, конкурси та показали цікаві фокуси. Діти старшої групи підготували для присутніх веселий «Чарльстон», колектив «Співаночка» подарував дітям і працівникам закладу пісню «Повітряні кульки» та музичне привітання «Дитячий садок».

А наступного дня відбулося спортивне свято «Пригоди дошкільнят у «Теремку», під час якого команди-учасниці продемонстрували свою чудову фізичну підготовку. Всі учасники спортивного свята, а також вболівальники отримали солодкі призи.

Пригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. АртемівськаПригоди дошкільнят у ДНЗ № 36 «Теремок» м. Артемівська