Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 159 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Малюки з ДНЗ № 18 «Росинка» м. Артемівська вітають своїх вихователів

Переглядів: 5772
02.10.2013 - 08:47

Дитячий садочок – перша установа, де дитина зустрічається з колективом та з педагогами. Щасливе дитинство і доля кожної дитини залежать від мудрості та уважності вихователя. Саме з ними діти пізнають навколишній світ, природу рідного краю, вчаться дружити і гарно поводитися.

В ДНЗ № 18 «Росинка» відбувся святковий захід, присвячений Дню працівників освіти, який проходив в атмосфері радісного спілкування та гарного настрою.

Нікого не залишили байдужим ігри і конкурси, які проводив веселий клоун. Сподобались повітряні кульки, дитячі пісеньки, веселі привітання, а також смайлики-медальки, які малюки отримували від його помічників.

Діти з групи «Горобинка» привітали всіх працівників закладу зі святом, що наближається, і подарували листівки та призи-сувеніри, виготовлені своїми руками. Діти читали вірші, співали пісні про дитячий садок та дякували працівникам закладу за любов та турботу.

Сподобалось малятам і на ігровому майданчику, де вони гралися та змагалися. А потім були презентації дитячого садка та веселі мультфільми.

З задоволенням діти складали колажі про улюблений садок «Наша хатинка – диво «Росинка». А наприкінці свята всі вихованці дитячого садка отримали святкові сувеніри.  

Малюки з ДНЗ № 18 «Росинка» м. Артемівська вітають своїх вихователівМалюки з ДНЗ № 18 «Росинка» м. Артемівська вітають своїх вихователівМалюки з ДНЗ № 18 «Росинка» м. Артемівська вітають своїх вихователів

Останні статті на сайті