Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Запитай у мамолога! Спілкування відбудеться в режимі онлайн 10 жовтня 2013р.

Переглядів: 4921
10.10.2013 - 05:20

За даними ВООЗ, рак грудей знаходиться на першому місці серед онкологічних захворювань жінок в Україні й у світі. Часто жінки звертаються по допомогу до лікаря на пізніх стадіях захворювання, що робить лікування проблематичним і зменшує шанси на одужання. Регулярне самообстеження і проходження профілактичних оглядів у мамолога допомагає виявити захворювання на ранній стадії і зберегти здоров'я 

10 жовтня 2013 року о 14:30 відбудеться Facebook-конференція "Запитай у мамолога" з нагоди Дня боротьби з раком грудної залози. На всі ваші запитання відповість завідуючий Мобільної жіночої консультації Сергій Молід, який має багаторічний досвід роботи лікарем-мамологом у Національному інституті раку.

Поставити свої запитання Сергію Олексійовичу можна на сторінці події за посиланням https://www.facebook.com/events/1402316889999192/

Онлайн-спілкування із фахівцем, який відповість на Ваші запитання про захворювання грудної залози, організовано та проводиться Благодійним Фондом Ріната Ахметова "Розвиток України" з нагоди Дня боротьби з раком грудної залози.

ДОКЛАДНІШЕ

ХТО: Протягом 1,5 години на Ваші питання відповідатиме лікар-мамолог Національного інститут раку, завідувач Мобільної жіночої консультації Сергій Молід
ЯК: Онлайн-спілкування відбуватиметься бепосередньо на цій сторінці. Ставити свої питання можна на стіні цієї події, а також з 14.30 до 16.00 у день проведення конференції.
Під час facebook-конференції лікар розповість:
- що таке рак грудної залози, які причини його виникнення?
- як і де діагностувати хворобу самостійно і за допомогою фахівців?
- де у Києві та області жінка може пройти безкоштовне обстеження мамолога та онкогінеколога?
- що має робити жінка для профілактики недуги?
- які перші кроки має зробити жінка після виявлення проблеми?
- та ін
ЧОМУ: 
Питання жіночого здоров’я,  а особливо захворювання грудних залоз, є зараз вкрай актуальними. На жаль, сьогодні рак грудної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання у жінок в Україні.

Тому надзвичайно важливими для кожної жінки є поінформованість про різні захворювання, регулярні обстеження, рання діагностика і, у разі виявлення проблеми, своєчасне її лікування. Лікарі говорять: що раніше діагностувати проблему – то більші шанси на її усунення.

 
Ознайомтеся з корисною брошурою на цю тему «Посібник для жінок «Про захворювання молочних залоз», виданою Національним інститутом раку України, Українським мамологічним центром у рамках програми "Рак виліковний" благодійного фонду Ріната Ахметова "Розвиток України".

Підготувала О.В.Литвин, КЗОЗ «ЦПМСД Артемівської міської ради» по матеріалах сайту  www.fdu.org.ua