Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Презентація міні – проектів конкурсу «Разом зробимо життя краще»

Переглядів: 4593
14.10.2013 - 06:59

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 12 жовтня 2013 року в м. Артемівську по вул. Леваневського, 36 у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація останнього міні-проекту «Хай квітне наша вулиця».

Мешканці будинку № 36 по вулиці Леваневського в м. Артемівськ вийшли на вулицю для того, щоб посадити дерева біля свого будинку, розбити квітники та висадити кущі. Працювали усі дружньо і дорослі і діти.

Голова ініціативної групи Тетяна Гончарова,  яка організовувала цю роботу наголосила: «Наш будинок зведений у безпосередній близькості до проїжджої частини вулиці Леваневського. Внаслідок динамічного розвитку міста транспортний потік по цій вулиці виріс у кілька разів за останні роки. Мешканці будинку на собі відчувають всі «принади» урбанізації: шум, пил, загазованість. Єдиний порятунок ми бачимо у створенні зеленого бар'єру між будинком і проїжджою частиною. Чим більше буде дерев на нашій вулиці, тим чистіше буде повітря, яким ми будемо дихати. Тому озеленення - це основний елемент заходів, спрямованих на забезпечення повноцінного відпочинку жителів в умовах повсякденної напруженості і суєти. Також ми дуже вдячні нашому депутату Шрамко В’ячеславу Миколайовичу за фінансову підтримку нашого проекту».

Згідно  проекту, за будинком № 36 по вулиці Леваневського, була висаджена  алея з катальп, рябин та кущів бирючини на суму 13000 гривен.

Для мешканців цього будинку це не перша участь у грантових програмах. У 2012 році вони виграли гранти по облаштуванню спортивного і дитячого майданчиків та облаштування козирків над входом в під’їздами.