Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Загальношкільна конференція в НВК № 11 м. Артемівська

Переглядів: 6071
14.10.2013 - 13:35

Сім'я та школа мають спільну мету — виховати всебічно розвинену гармонійну особистість, здатну реалізувати себе в професійному, громадянському і сімейному аспектах. Саме тому традиційно в жовтні батьки та вчителі Артемівського НВК № 11 збираються на загальношкільну конференцію, щоб звітувати про роботу батьківської спільноти в минулому навчальному році та обговорити завдання на новий.

Протягом вересня в школі проходили класні батьківські збори, на яких обиралися трійки батьківських комітетів, їх голови, кандидати до ради НВК, піклувальної ради та ради батьків. Батькам пропонувалося сформулювати проблемні питання, на які вони хотіли б отримати відповіді від адміністрації, учителів, членів ради, завідуючої шкільної їдальні, практичних психологів та медичної сестри НВК, провідних спеціалістів різних установ.

8 жовтня 2013 року о 16.00 розпочалися засідання чотирьох «круглих столів» за темами: «Організація навчально-виховного процесу», «Правове забезпечення навчально-виховного процесу, соціальний захист учнів», «Охорона здоров’я, організація харчування», «Правове забезпечення виховного процесу. Профілактика правопорушень та травматизму». На засіданнях були присутні батьки та вчителі від класів, де виникли відповідні питання. Батькам надавалася інформація про організацію режимних моментів, гарячого харчування, навчально-виховного процесу в 2, 5-х класах, які працюють відповідно до нових Державних стандартів, про забезпечення безпечних умов навчання та виховання учнів в закладі. Розглядалися питання про організацію профілактичної роботи щодо попередження правопорушень та травматизму серед учнів, тощо. До участі в роботі «круглих столів» було запрошено завідуючу ТОВ «Школяр» Ларису Вялкову, провідного спеціаліста центру соціальних служб дітей та молоді Артемівської міської ради Віру Галак, оперуповноваженого, старшого лейтенанта відділення кримінальної міліції у справах дітей Віталія Микиту. Вони кваліфіковано відповідали на запитання батьків, надавали рекомендації, тощо.

О 17.00 в актовій залі НВК розпочалася батьківська звітно-виборча конференція. Учителів та батьків піснями та віршами привітали учні. Зі звітами про досягнення та виконану роботу за поточний рік виступили голова ради НВК Вікторія Лещінер та голова піклувальної ради Наталія Бєлозерцева. Голова ревізійної комісії Олена Доля інформувала присутніх про цільове використання коштів. Директор Лариса Хмельницька розповіла шкільній батьківській громадськості про виконання завдань минулого навчального року та окреслила завдання на майбутній рік, а також запропонувала проект бізнес-плану розвитку закладу.

Колективи батьків 1-А, 1-Б, 1-В, 2-А, 2-Б, 2-Г, 3-А, 3-В, 4-В, 5-А, 5-Б, 6-Б, 6-В,7-А,7-В, 8-А, 8-Б, 8-В, 9-В, 10-Б класів нагороджено листами подяки за зміцнення матеріально-технічної бази УВК. Грамотами за плідну співпрацю, вагомий внесок у зміцнення матеріального добробуту закладу відзначено Володимира Бабенко, Наталію Бєлозерцеву, Вікторію Лещінер, Олену Гаркавець, Оксану Рижову, Олену Шуркову, Сергія Іочкова, Олега Світенко, Вікторію Філіну, Василя Проць.

Слова вдячності за активну участь у роботі ради НВК були адресовані Артему Чепуріну, Тетяні Садовській, Олені Долі, Зосиму Йорохову, Вячеславу Лісняку, Сергію Кощавцю.

Конференція закінчилася, але робота тільки починається. І лише співпраця вчителів з батьками дозволить організувати навчально-виховний процес в школі та забезпечити його функціонування відповідно до вимог часу.

Загальношкільна конференція в НВК № 11 м. АртемівськаЗагальношкільна конференція в НВК № 11 м. Артемівська