Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

13 відкритий благодійний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні»

Переглядів: 4512
15.10.2013 - 15:15

У рамках реалізації ініціатив Президента України Януковича В.Ф. "Дти майбутнє України"  та з нагоді святкування Дня художника 13 жовтня учні художнього відділення С. Ламах, Д. Лихненко, Р. Морошан разом з викладачем Л.С.Потужньою брали участь у 13 відкритому благодійному фестивалі дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні», який традиційно проводиться в місті Кіровське.

Діти з особливими потребами мали можливість показати свої роботи нарівні зі свої однолітками. Різноманітні техніки виконання робіт образотворчого мистецтва та концерт справили незабутнє враження на всіх учасників. Конкурсанти отримали Дипломи та нагороджені цінними подарунками від спонсорів фестивалю.

13 відкритий благодійний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні»13 відкритий благодійний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні»13 відкритий благодійний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні»13 відкритий благодійний фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Ми - молоді, ми - рівні»