Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Команда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»

Переглядів: 3511
23.10.2013 - 13:27

На підтримку соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 велику увагу приділяють розвитку спорту, і вона є базовою зі спортивно-масової роботи у місті. Особливий інтерес у дітей викликає легка атлетика. Учні школи є активними учасниками і неодноразовими переможцями та призерами міських, обласних і всеукраїнських змагань.

Ставши десятиразовим переможцем обласних змагань «Старти надій», команда 8-х класів ЗОШ № 15 у кількості 11 учнів отримала путівки до МДЦ «Артек», де з 11 по 16 жовтня 2013 року проводилися XV Всеукраїнські фінальні змагання «Старти надій». В результаті  нелегкої боротьби  за перемогу в командній першості з багатоборства легкоатлети школи завоювали І місце серед 24 команд областей України та команд Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя.

Вітаємо переможців змагань!

оманда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»оманда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»оманда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»оманда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»оманда Часовоярської ЗОШ № 15 стала переможцем Всеукраїнських змагань «Старти надій»