Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відповідальність за своєчасну виплату зарплат бюджетникам і працівникам комунальних підприємств несуть керівники міст та районів

Переглядів: 4291
25.10.2013 - 07:01

Про це  жорстко заявив  губернатор Андрій ШИШАЦЬКИЙ.

Саме з цієї заяви глава регіону почав сьогоднішнє засідання колегії облдержадміністрації, на якому планується обговорення соціальної карти регіону. Адже своєчасна виплата зарплат є одним з найважливіших показників соціальної стабільності в суспільстві. На це постійно наголошує і Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ.

Андрій ШИШАЦЬКИЙ повідомив, що сьогодні він підпише відповідне розпорядження щодо розподілу дотації вирівнювання містам і районам області для виплат зарплатні бюджетникам і працівникам комунальних підприємств.

- Вам необхідно провести сесії міських і районних рад та направити ці кошти на зарплати, - звернувся губернатор до глав міст і районів.

Він нагадав, що невиправдані витрати, на які окремі керівники спрямовують кошти,  неприпустимі. Так, неграмотний розподіл бюджетних коштів у Селідовому та в Шахтарському районі призвели до проблем з виплатами зарплат. А вирішують ці проблеми тепер Президент і регіональна влада.

- З такими мерами і головами райдержадміністрацій ми «дружити» не будемо! - попередив губернатор. Андрій ШИШАЦЬКИЙ також вважає неприпустимою позицію мерів Слов'янська та Красноармійська стосовно бюджетників і працівників комунальних підприємств міст-супутників Миколаївки та Родинського.

- Там теж живуть ваші виборці! - Нагадав губернатор керівникам Слов'янська та Красноармійська. Андрій ШИШАЦЬКИЙ сказав, що найближчим часом звернеться до фінінспекції з пропозицією перевірити фінансову діяльність цих міських адміністрацій. Якщо будуть виявлені порушення, матеріали негайно потраплять до прокуратури.

- У нас з прокуратурою повне взаєморозуміння в питаннях виплати зарплат. Мери міст і голови райдержадміністрацій, що затримують виплати бюджетникам і працівникам комунальних підприємств будуть нести особисту відповідальність, - підкреслив Андрій ШИШАЦЬКИЙ.