Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Донецька обласна рада

Акція «Зелена алея» пройшла в школах Артемівська

Переглядів: 4249
29.10.2013 - 15:03

В рамках проекту народного депутата України Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще», на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» в Артемівську пройшла акція «Зелена алея», метою якої було залучення школярів до озеленення свого міста та своєї школи.

25 жовтня 2013 року учні 5-11 класів Артемівської ЗОШ № 10 запам’ятають надовго. На урочистій лінійці визначили кращих школярів, яким випала честь посадити своє власне дерево у шкільному березовому гаю.

ЗОШ № 10 незабаром виповниться 20 років. І чудовим подарунком для школи стали дерева від Сергія Клюєва, які учні школи разом з народним депутатом та міським головою Олексієм Ревою висадили біля школи.

У квітні 2013 року випускники 11 класу Часовоярської ЗОШ № 15 взяли активну участь в акції «Зелена алея», місцем проведення якої був Сквер бойової слави. Під час тієї акції учні висадили 15 лип. А 24 жовтня цього року в школу було завезено ще 20 саджанців лип, яблунь, горобини, і ці дерева висаджені на її території.

Учні школи №5 також взяли участь у щорічній екологічній акції «Зелена алея». Протягом двох днів, 24 та 25 жовтня, на території школи було висаджено 10 лип та 10 декоративних яблунь, наданих народним депутатом України Сергієм Клюєвим, 28 саджанців дерев (беріз, каштанів, верб, яблунь), 10 кущів троянд, 18 саджанців різноманітних кущів, придбаних батьківськими комітетами класів для озеленення школи. Крім цього, діти копали клумби та прибирали опале листя.

Завдяки акції «Зелена алея» біля ЗОШ № 2  були висаджені 5 лип, 5 яблунь та 10 дерев горобини. Учні школи працювали з піднесенням  та обіцяли регулярно поливати дерева.

В Артемівській ЗОШ № 4 вже з самого ранку дітвора  була напоготові зі знаряддями праці в руках, і після привітання директора школи всі одразу ж взялися за справу. Спільними зусиллями дорослих і дітей на шкільному подвір’ї  було висаджено 15  саджанців берізок та 10 горобин.

Учні Артемівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 1 потрудилися на славу і на території закладу висадили  20 саджанців горобини та 30 кущів троянд. 

В рамках акції 24 жовтня 2013 року в ЗОШ № 1 учнями було висаджено 20 саджанців липи та горобини перед школою.

Учні Артемівської ЗОШ № 7 також підтримали ініціативу народного депутата України Сергія Клюєва, який щиро вірить, що подвір’я кожної школи має стати зеленим і доглянутим. Садити дерева разом з учителями та батьками вийшли п’ятикласники. І це символічно, що саме їм доручили цю відповідальну справу – адже зовсім недавно їх прийняли до дружної родини учнів середньої ланки.

Територія Артемівської ЗОШ № 9  – це один із прекрасних зелених куточків нашого міста. Учні і вчителі щороку висаджують тут саджанці плодових і декоративних дерев, оновлюють клумби, дбають про екологію рідного краю. Цієї осені в рамках акції «Зелена алея» учнями 9 класу та їхніми вчителями було висаджено по 10 саджанців беріз та горобини.

Акція «Зелена алея», завдяки якій в школах міста висаджено 295 дерев, стала справжнім святом праці, святом осені, святом любові до рідної школи та рідного краю.

4910