Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Урок-конкурс «Фінансова грамотність та заощадження» в ЗОШ № 24 м. Артемівська

Переглядів: 4914
07.11.2013 - 10:16

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою підвищення рівня підприємницької компетентності учнів-старшокласників в рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів 6 листопада 2013 року у 8-х класах було проведено урок-конкурс «Фінансова грамотність та заощадження».

Школярі дізналися, з чого складається бюджет, вчилися планувати події і відповідали на питання: «Що таке заощадження?», «Для чого потрібно заощаджувати?». Учнями були розроблені і презентовані проекти бюджетів  «дня народження» та «туристичного походу». Сподіваємось, що результатом проведеного заходу буде сформоване уміння заощаджувати кошти, а презентовані проекти стануть у нагоді  в подальшому житті.

6 листопада 2013 року у 8-х класах було проведено урок-конкурс «Фінансова грамотність та заощадження».6 листопада 2013 року у 8-х класах було проведено урок-конкурс «Фінансова грамотність та заощадження».