Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Свято осені в Соледарській ЗОШ № 13

Переглядів: 3348
11.11.2013 - 10:05

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 вже стало традицією на початку листопада проводити учнівський шкільний бал, в рамках якого школярі 9-11-х класів можуть продемонструвати свої таланти друзям та однокласникам.

Ось і цього року на підтримку соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей» 7 листопада школа вчергове зібрала своїх старшокласників на Свято осені, до якого учнівська спільнота завзято готувалася на протязі кількох тижнів, аби вразити своїх однолітків високим рівнем творчої майстерності. Свято було розділено на дві частини. Протягом першої школярі демонстрували свої вміння співати, танцювати, виконувати акробатичні етюди. Це стало доказом того, що учні школи вміють не тільки добре вчитися, але й відпочивати та розважатися.

У другій частині свята на старшокласників чекала весела дискотека, насичена різноманітними конкурсами та вікторинами. Учні самовіддано змагалися, захищаючи честь свого класу. А найактивніші учасники заходу отримали пам’ятні призи та сувеніри.

Наприкінці балу заступник директора з виховної роботи Світлана Опришкова зазначила, що для багатьох присутніх школярів це, на жаль, останнє Свято осені в рідній школі, а тому побажала назавжди зберегти в пам’яті чудові миті шкільного життя.

Останні статті на сайті