Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Привітання з 90- річчям створення Артемівського району!

Переглядів: 4337
14.11.2013 - 13:19

Шановні земляки!
Щиро вітаю Вас з
90- річчям створення Артемівського району!

День народження району - це символічний рубіж відліку нових досягнень і продовження славетних традицій поколінь його працелюбних жителів.

Дев’яносто років для історичного шляху – термін немалий. Змінювалася територія району, його економічний і соціально-культурний розвиток. Незмінним залишалося лише одне – любов людей до своєї малої батьківщини.

І з великою повагою хочу відзначити, що шлях до визначного ювілею, його досягнень і перемог обумовлений особистим внеском кожного з вас. Адже найголовнішим багатством району є саме ви - невтомні та славетні трудівники, зусиллями яких створювалося все, чим по праву пишається увесь наш край. Вам притаманне – щире прагнення утверджувати добро своєю працею. Всі досягнення і успіхи сучасного життя району створені завдяки самовідданій праці і любові до рідної землі наших ветеранів.

Дорогі друзі!

Я вірю в прекрасне майбутнє Артемівського району, в його молоде покоління. Переконаний, що тільки разом місто і село стануть запорукою подальшого розвитку та добробуту нашого Бахмутського краю.

Останні статті на сайті