Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Донецька обласна рада

Фестиваль української пісні пройшов у Артемівському міському центрі дітей та юнацтва

Переглядів: 3860
19.11.2013 - 12:49

Українська пісня - це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, слідує за ним від дитинства до старості. На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей» 18 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний фестиваль української пісні «Мова – душа народу».

Це неповторне пісенне свято, учасниками якого були солісти, дуети та вокальні ансамблі з усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, розташованих на території Артемівської міської ради.

Фестиваль мав на меті виявлення обдарованих дітей - виконавців української пісні, її популяризацію та проводився у трьох вікових категоріях:

  • 7 – 9 років – молодша вікова категорія;
  • 10 – 13 років – середня;
  • 14 – 18 років – старша.

Юні співаки порадували журі фестивалю та глядачів високим рівнем виконавської майстерності, красивим українським вбранням, а головне – ніжними, ліричними, мелодійними українськими піснями, в які було вкладено душу виконавців. Кращі з них були нагороджені грамотами.

Хочеться вірити, що фестиваль української пісні і надалі збиратиме всіх небайдужих до неї, адже завдяки йому збагачується духовність підростаючого покоління, утверджується важливість поєднання сучасного музичного мистецтва з самобутнім українським фольклором та національними традиціями.

18 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний фестиваль української пісні «Мова – душа народу». 18 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний фестиваль української пісні «Мова – душа народу».

Останні статті на сайті