Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Нарада шкільних бібліотекарів

Переглядів: 4193
22.11.2013 - 08:57

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міської ради 21 листопада 2013 року в приміщенні вечірньої школи II-III ступенів №1 відбулася нарада шкільних бібліотекарів за темою: «Запровадження сучасних напрямів роботи шкільної бібліотеки». Провела її методист міського методичного кабінету Віра Щепкіна.

В ході наради було розглянуто питання про забезпечення шкільних бібліотек комп’ютерами, ведення електронного каталогу, наповнення сайтів шкільних бібліотек необхідними розділами та обговорено проблеми, які виникають під час роботи.

Керівник міського методичного об’єднання шкільних бібліотекарів Тетяна Кириєнко поділилась досвідом щодо ведення сайту шкільної бібліотеки.

Було проаналізовано замовлення на програмну художню літературу для шкіл міста та надходження підручників для учнів 3-го класу на 2014-2015 навчальний рік.

Бібліотекар ЗОШ № 5 Тетяна Брагіна розповіла про курсову перепідготовку при обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.             

На нараді обговорювався проект Положення про бібліотеку загальноосвітнього навчального закладу. Бібліотекарі ознайомилися із нормативно-правовою базою та внесли свої пропозиції.

Всі учасники наради отримали методичні рекомендації по запровадженню інформаційно-комунікаційних технологій у роботі шкільних бібліотек.

Останні статті на сайті