Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Фестиваль «Артемівськ має таланти!» пройшов у міському Центрі дітей та юнацтва

Переглядів: 2923
25.11.2013 - 07:12

В рамках Року дитячої творчості та на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» 22 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради проходив фестиваль дитячої творчості «Артемівськ має таланти»,  головною метою якого був пошук та підтримка молодих талантів - творчих колективів і окремих виконавців, збагачення духовного світу дітей, організація їх активного та змістовного дозвілля.

Це було чудове різнобарвне свято дитячої творчості, у якому взяли участь понад 150 учасників. Серед них кращі хореографічні і вокальні колективи та окремі виконавці – вихованці позашкільних навчальних закладів мм. Артемівська, Соледара, Часового Яру.

Юні учасники фестивалю продемонстрували свій артистизм та високий рівень виконавської майстерності у вокальному, театральному і хореографічному жанрах.

Фестиваль залишив незабутнє враження як у артистів, так і у глядачів, та ще раз  підтвердив: «Артемівськ має таланти!».

22 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради проходив фестиваль дитячої творчості «Артемівськ має таланти»22 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради проходив фестиваль дитячої творчості «Артемівськ має таланти»

Останні статті на сайті