Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 166 гостей.

Презедент України

У Артемівську пройшов конкурс лідерів дитячих громадських організацій

Переглядів: 3469
28.11.2013 - 13:43

В час, коли процеси демократизації торкнулися всіх сфер суспільного життя, освіта загалом і школа, зокрема, не можуть залишатися поза їх впливом, оскільки чверть населення нашої країни становить молодь, і саме від неї залежить майбутнє нашої держави.

Керувати політичними, національними та економічними процесами повинні ті, хто уміє гуртувати навколо себе і вести за собою, хто здатен сформувати професійну команду. Такі завдання суспільства вимагають нових підходів до виявлення і розвитку здібностей лідера, адже лідер у школі – це майбутній політик чи бізнесмен, якому вирішувати як щоденні, так і масштабні завдання, які поставить суспільство.

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради 26 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшла конкурсна програма для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста «Перший у ХХІ». В ній взяли участь команди з 12 шкіл, у тому числі із Часового Яру та Соледара.

У цьому році лідерам було запропоновано творче завдання – придумати авторське свято та презентувати його в конкурсній програмі.

Творчість та фантазія команд не знали меж, і тому свята були самими різноманітними: «День рождения буквы Ё», «День дивака й дива», «День спонтанного прояву доброти»,  «День солодощів», «Свято подруг», «Свято чудового апельсину», «Свято мрії» та інші.

Наприкінці конкурсу члени журі подякували всім за подарований гарний настрій, підвели підсумки та оголосили переможців. Перше місце посіла команда ЗОШ № 18, друге – команда ЗОШ № 2, третє – у команди ЗОШ № 10.

Конкурс лідерів дитячих громадських організацій ще раз підтвердив, що свято можна придумати і організувати завжди – було б бажання.

26 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшла конкурсна програма для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста «Перший у ХХІ». В ній взяли участь команди з 12 шкіл, у тому числі із Часового Яру та Соледара.26 листопада 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшла конкурсна програма для лідерів дитячих громадських організацій шкіл міста «Перший у ХХІ». В ній взяли участь команди з 12 шкіл, у тому числі із Часового Яру та Соледара.

Останні статті на сайті