Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Сильні духом. У Макіївці пройшов обласний чемпіонат з плавання серед інвалідів

Переглядів: 3700
29.11.2013 - 08:48

Сьогодні на традиційне змагання, яке проходить в регіоні вже вісімнадцятий раз, приїхали 80 спортсменів з Донецька, Горлівки, Маріуполя, Макіївки, Слов'янська, Харцизька та Артемівська.

Захід проходив в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Здоров'я дітей - здоров'я нації». Його мета - зміцнення здоров'я та виявлення молодих талановитих спортсменів, збереження і вдосконалення системи підготовки спортивного резерву області.

Відкриваючи чемпіонат, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир МИЦИК відзначив особливу важливість такого заходу.

- Багато учасників приїхали сюди за досвідом і першими успіхами. Упевнений, змагання дадуть їм додаткові сили і нові життєві стимули, - зазначив Володимир МИЦИК. Він додав, що спортсмени, які покажуть найкращі результати на змаганнях, будуть нагороджені призами дев'ятикратного чемпіона Європи, неодноразового призера чемпіонату світу серед незрячих плавців Михайла Баланчука.

За результатами чемпіонату серед інвалідів з порушенням слуху були відзначені Віталій ДЯТЛОВСЬКИЙ з Макіївки та Анастасія ПРОНЯКІНА з Харцизька. Серед спортсменів з вадами зору кращими стали Олександр МІРОШНИЧЕНКО з Артемівська та Світлана ХИЛЬКО зі Слов'янська, а у людей з ураженням опорно-рухового апарату кубки отримали житель Маріуполя Олександр КОМАРОВ і дончанка Ніна КОЗЛОВА.