Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

ExportUA

«Свято надії» для дітей з обмеженими можливостями відбулося в Артемівську

Переглядів: 3042
04.12.2013 - 08:37

Щороку в Україні, як і в усьому світі, відзначається Міжнародний день інвалідів. Його проведення спрямоване на привернення уваги до проблем цих людей, на захист їхньої гідності, прав і добробуту. Серед інвалідів є особлива категорія – діти, яким так потрібні наші захист, милосердя та доброта

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України»  3 грудня 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов захід для дітей з обмеженими можливостями «Свято надії», на якому були присутні міський голова Олексій Рева, голова міської організації Партії регіонів Олександр Шинкаренко, начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова, керівники навчальних закладів.

Красуня Зима привітала присутніх з початком чарівної пори року, багатої на улюблені свята малюків та дорослих.

Творчі колективи Центру підготували концертно-розважальну програму, під час якої діти з обмеженими можливостями мали змогу прийняти участь у конкурсах, іграх та проявити свої творчі здібності. 

Ну, а що за свято без подарунків? Діти отримали їх від міського голови та міської організації Партії регіонів.

Подякою для організаторів заходу, які зробили все можливе, аби в цей день ніхто не почувався забутим чи покиненим наодинці зі своїми проблемами, стали посмішки на обличчях дітей, адже для них такими важливими є дружня увага, живе спілкування та щира турбота.

3 грудня 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва м.Артемівська пройшов захід для дітей з обмеженими можливостями «Свято надії»3 грудня 2013 року у міському Центрі дітей та юнацтва м.Артемівська пройшов захід для дітей з обмеженими можливостями «Свято надії»