Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

ExportUA

«Особливих» малюків привітали в ДНЗ № 24 м. Артемівська

Переглядів: 4384
04.12.2013 - 08:40

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Для кожного з нас цей день - нагода не забувати про те, що поруч живуть люди з особливими потребами, яким необхідна постійна увага та піклування. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради День інвалідів відзначили в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку № 24 «Сонечко». Його співробітники влаштували для своїх вихованців свято, яке показало, що малюки, незважаючи на недуги, хочуть і можуть радіти життю. У рамках свята з дітьми були проведені бесіди «Ми інші, але ми поруч», тематичні заняття «Що таке доброта», комунікативні ігри. В ході акції «Подаруйте сердечка один одному» діти виготовили та подарували вироби своїм друзям. Буклети «Дотик до душі» допомогли батькам краще зрозуміти проблеми дітей - інвалідів, адже це важка праця - виховувати «особливу» дитину. Діти групи «Капітошка» показали цікаву музичну казку для малюків. Яскраві костюми, прекрасне виконання пісень і танців викликали позитивні емоції та не залишили нікого байдужими. Цікава гра акторів-кошенят викликала бурхливі оплески у дітей і батьків. А наприкінці вистави кошенята-поварята пригостили усіх присутніх смачним пирогом.

Свято вдалося, і хочеться вірити, що у нас завжди знаходитимуться час, бажання і любов, аби допомагати дітям з особливими потребами.

В дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку № 24 «Сонечко» м. Артемівська відзначили День інвалідів.В дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку № 24 «Сонечко» м. Артемівська відзначили День інвалідів.

Останні статті на сайті