Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Лицарський турнір відбувся у Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 4830
09.12.2013 - 08:00

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» 5 грудня 2013 року за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості  у веселому конкурсному настрої зібралися на свято «Лицарський турнір «Від відваги - до мужності» хлопці та  дівчата – вихованці гуртків і дітлахи й дорослі, які прийшли їх підтримати.

Ведучі Наталія Березовська та Юрій Левченко  запросили винуватців свята - майбутніх захисників нашої Вітчизни - до участі в конкурсах, пов'язаних з армійськими термінами і вправами юного бійця:  «Лівоооо…руч!!!»,  «Смуга  з  перепонами»,  «Одягаємось по свистку на час»,  «Черговий кухар»,  «Медсестри».

Переможець за підсумками кожного конкурсу отримував приз. А наприкінці свята ведучі підрахували кількість призів у кожного з хлопців. За підсумками турніру звання «Генерал гуртка» отримав Денис Шульга, вихованець гуртка «Технічне моделювання» (керівник Юрій Левченко). Вітаємо переможця!

5 грудня 2013 року в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості  у веселому конкурсному настрої зібралися на свято «Лицарський турнір «Від відваги - до мужності» хлопці та  дівчата – вихованці гуртків5 грудня 2013 року в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості  у веселому конкурсному настрої зібралися на свято «Лицарський турнір «Від відваги - до мужності» хлопці та  дівчата – вихованці гуртків