Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учні Соледарської ЗОШ № 14 побували на «Донбас Арені»

Переглядів: 3576
10.12.2013 - 13:08

З метою розширення кругозору учнів про спортивні споруди Донеччини на початку грудня 2013 року учні Соледарської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №14 разом із вчителями здійснили подорож до міста Донецьк на стадіон «Донбас Арена».

Екскурсанти побували у роздягальні футболістів, в конференц-залі, посиділи на стільцях запасних біля футбольного поля, сфотографувалися з трофеями «Шахтаря».

Цікаво пройшла екскурсія по музею ФК «Шахтар». Діти уважно слухали  екскурсовода, яка розповіла про історію створення  цієї футбольної команди, про її перемоги. Учні побачили всі одинадцять кубків, здобутих у перемогах, якими пишаються не тільки  вболівальники «Шахтаря», мешканці Донецька, а  і вся Україна. Ознайомилися з біографіями президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова і тренера футбольної  команди Мірчи Луческу.

Школярі фотографували, записували кожне слово оповідача, бо, як з’ясувалося, багато учнів є вболівальниками команди «Шахтар». У дітей була можливість придбати журнали, календарі, сувеніри з фотографіями членів футбольної команди, панорами стадіону, музею.

 Після цікавої пізнавальної екскурсії учні побували на катку «Марабушта», де протягом 40 хвилин мали змогу перевірити свої здібності – вміння кататися на ковзанах.

 Враженнями про екскурсію діти з захопленням ділилися з однокласниками, з батьками, з учителями. Всіх цікавило питання, коли відбудеться наступна екскурсія.  А це – найкращий показник того, що подорож вдалася.

З метою розширення кругозору учнів про спортивні споруди Донеччини на початку грудня 2013 року учні Соледарської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №14 разом із вчителями здійснили подорож до міста Донецьк на стадіон «Донбас Арена». З метою розширення кругозору учнів про спортивні споруди Донеччини на початку грудня 2013 року учні Соледарської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №14 разом із вчителями здійснили подорож до міста Донецьк на стадіон «Донбас Арена».

Останні статті на сайті