Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 146 гостей.

ExportUA

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 4116
13.12.2013 - 11:15

На виконання соціальних ініціатив Президента Україна «Реалізація у регіонах завдання Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік» 12 грудня  2013 року  в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який проведено на замовлення ПАТ «Великоанадольський вогнетривкий комбінат».

Підприємство   та вакансії представляли: начальник відділу кадрів  Людмила Матюшечкіна  та економіст відділу праці та заробітної плати комбінату Людмила Самойленко.

Сьогодні попит на продукцію Великоанадольських вогнетривників зріс, є збут вогнетривів та обсяги замовлень на їх перспективне виготовлення, - про це розповіла Людмила Матюшечкіна. Тому, сказала вона,  завдяки налагодженій співпраці  із службою зайнятості,  при виникненні гострої потреби у працівниках, - сумніву не виникло, як вирішити проблему кадрів. Підприємство звернулось до служби  зайнятості. Для організації роботи підприємства та забезпечення  виконання замовлення у визначені строки  комбінату потрібні пресувальники, садчики, укладальники-пакувальники, стропальники, сортувальники, машиністи крану, машиністи млинів, транспортувальники, шихтувальники, газорізальники, електромонтери, слюсарі-ремонтники, слюсарі-інструментальники, інженерно-технічні робітники.               

В заході прийняли участь: заступник директора Артемівського МЦЗ Олена Павлова, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, начальник відділу організації працевлаштування населення  Людмила Панкратова та заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Помазова.                   

Серед учасників міні-ярмарку більшу частину  складали мешканці м. Часів Яр, які до звільнення працювали на Часівоярському вогнетривкому комбінаті. В ході  ярмарку вони дізнались про ситуацію на сучасному ринку праці, в тому числі в місті вогнетривників  - Часів Яр, а також про послуги, які надає Державна служба зайнятості  незайнятим громадянам, та її можливості у стимулюванні роботодавців до створення  нових робочих місць.  Шукачі роботи жваво цікавились умовами праці, можливостями підприємства щодо організації доставки до місця роботи,  задавали професійні питання щодо роботи обладнання підприємства, тощо.

В результаті міні-ярмарку 5 осіб  виявили бажання працевлаштуватися на підприємство та написали заяви на прийом.