Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 164 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Понад 96 млн. грн. збитків державі від фінансових злочинів відшкодовано завдяки слідчим органам Міндоходів Донеччини

Переглядів: 3991
16.12.2013 - 12:39

За 10 місяців 2013 року в провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Донецькій області знаходилось 756 кримінальних проваджень. Закінчено досудове розслідування по 406 кримінальним провадженням, з них 251 –про ухилення від сплати податків, зборів та ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхові внески на загальнообов’язкове державне  пенсійне страхування

Закінчено з обвинувальним актом 58 проваджень.

До суду для звільнення осіб, які вчинили злочини, від кримінальної відповідальності спрямовано 23 кримінальних провадження, здебільшого з повним відшкодуванням збитків та сплатою штрафних фінансових санкцій. Закрито 325 кримінальних проваджень.

Всього з початку року відшкодовано збитків по кримінальним провадженням на суму понад 96 млн.грн.

З метою відшкодування завданих державі збитків та забезпечення можливої конфіскації майна по закінчених кримінальних провадженнях накладено арешт на майно обвинувачених на суму 63 млн. грн.

«Слідчо-оперативні підрозділи, насамперед, спрямовують свою роботу на виявлення злісних неплатників податків. З цією метою активно застосовується ризикоорієнтована система моніторингу підприємницької діяльності,  що спрямована на раннє виявлення, комплексне відпрацювання та руйнування схем тіньового сектору економіки. Аби не втручатись у справи сумлінних платників податків, максимальна увага  приділяється якісній аналітичній роботі, адже саме вона є запорукою ефективної компенсації збитків, нанесених державній скарбниці», – зазначив начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Донецькій області Андрій Бачурін.