Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Cостоялась 46 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 3348
25.12.2013 - 14:45

     25 декабря 2013 года в 9.00 в сессионном зале административного здания Артемовского городского совета, состоялась 46 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:  

1. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2014 рік та основні  напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

2. Про стан  виконання у 2013 році Програми посилення охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю на території Артемівської міської ради «Правопорядок 2013-2015».

3. Про  виконання Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території  Артемівської міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2010-2013 роки.

4. Про внесення змін до рішення Артемівської  міської ради «Про міський бюджет м. Артемівська на 2013 рік».

5. Про внесення змін до Положення про порядок сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

6. Про внесення змін до рішення Артемівської  міської ради від 29.05.2013 № 6/39-695 «Про встановлення розмірів ставок місцевих податків і зборів у м. Артемівську».

7. Про визначення переліку адміністративних  послуг, які надаються через Центр надання  адміністративних послуг Артемівської міської ради.

8. О выполнении   плана  работы Артемовского городского совета в  2013 году.

9. Об утверждении плана работы  Артемовского  городского  совета на I полугодие  2014 года.

10. Про затвердження проектів розвитку міста Артемівськ, що подаються на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

11. Про зняття з контролю рішень Артемівської міської ради.

12. Про затвердження Положення про комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради.

13. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  cозыва  по   избирательному  округу  № 24  Бабенко В.В. и Лещинер В.Н.  о работе в совете.           

14. Про затвердження нового складу комісії по конкурсному відбору суб’єктів оціночної діяльності в сфері оцінки землі та виконавців робіт із землеустрою.

15. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

16. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

17. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

18. Про постійне користування земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

19. Про продаж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.

 

         В разделе «Разное»:

 

    Городской голова Алексей Рева пригласил всех присутствующих сразу после проведения сессии принять участие в открытии Центра предоставления административных услуг Артемовского городского совета  и осмотреть технику, приобретённую в 2013 году для коммунальных предприятий «Артемовский комбинат коммунальных предприятий» и «Флора».

Также пригласил на торжественное зажжение городской елки, которое состоится 27 декабря 2013 в 16.00 (городской Центр культуры и досуга им. Е. Мартынова).

 

На этом 46 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.

Останні статті на сайті