Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 138 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Артемівські школярі підтримали хокейний клуб «Донбас» у Європі

Переглядів: 3627
16.01.2014 - 09:15

У 2014 році хокейний клуб «Донбас» порадував усіх вболівальників своїми перемогами. А наші учнівські фан-клуби підтримали «донбасівців» на виїзних іграх. Так, десятеро учнів із 11-А та 8-Б класів НВК № 11 у супроводі викладача Ірини Стецюри підтримали свій улюблений клуб у столиці Хорватії Загребі четвертого січня.

Поки хокеїсти готувалися до відповідальної гри з тамтешнім «Медвешчаком», група фанів знайомилася з Загребом та іншими цікавими місцями неподалік від столиці.

Наші учні жили в готелі в самому історичному серці Загреба, мали можливість прогулюватися вулицями старого міста та знайомитися з історією Хорватії.

Вони побували в містечку Крапіні, де розташований великий музей, на місці якого колись знайшли стоянку древніх людей. Тепер тут розміщується експозиція, в якій простежується історія людства в цілому.

На  грі, яка проходила четвертого січня, вболівальників «Медвешчака» було більше, та і суперник був грізним. Але при підтримці наших фанів «Донбас» одержав перемогу. І хокеїсти від щирого серця подякували їх за це.

А 11 січня 2014 р. артемівські фани з числа учнів НВК №11 у супроводі Ольги Чорної вирушили до Франції підтримати хокейну команду «Донбас» на останньому матчі супер-фіналу континентального кубку. У складі делегації, а це понад 200 вболівальників з різних міст Донецької області, вони відвідали столицю Франції  Париж, а також місто Руан, де проходила гра «Донбасу» із місцевим клубом «Руан Драгонс».

Екскурсія Парижем розпочалася з відвідування славнозвісного Лувру. Артемівці мали змогу побачити шедеври світового мистецтва - Венеру Мілоську та знамениту картину Леонардо да Вінчі «Джоконда». Екскурсія до музею, що має найбільший виставковий фонд у світі, дуже вразила учнів.

Автобусна подорож вулицями французької столиці теж була незабутньою. Фани «Донбасу» побували на оглядовій площадці, звідки відкривається найкращий вид на Ейфелеву вежу – головну пам’ятку Парижа.

А в Руані арена «Іль Ла-Круа» з радістю зустріла гостей із Донецької області. Але не принесла удачу нашим хокеїстам, які, на жаль, програли вирішальну гру. Таким чином, «Донбасс» посів друге місце в континентальному турнірі.

Артемівські вболівальники вдячні всім, хто сприяв цій поїздці, завдяки якій їм вдалося підтримати улюблений клуб та побачити столицю Франції.        

Артемівські школярі підтримали хокейний клуб «Донбас» у Європі