Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Пройшов міський конкурс юних художників «Бахмутський благовіст»

Переглядів: 3604
16.01.2014 - 09:37

В Школі мистецтв м. Артемівська пройшов міський конкурс юних художників «Бахмутський благовіст», на якому були представлені роботи учнів Шкіл естетичного виховання  Артемівського методичного об'єднання на різдвяну тематику.

Журі конкурсу у складі директора Школи мистецтв Гринь Є.В., благочинного Артемівського округу протоієрея Сергія (Дворянова), заступника директора з навчальної роботи школи мистецтв Петуха Б.Г. визначило переможців конкурсу, роботи яких будуть представлені на виставці в АРТЕМІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМ. Є. МАРТИНОВА  16 січня під час фестивалю хорових та вокальних колективів «Різдвяні піснеспіви».

В Школі мистецтв м. Артемівська пройшов міський конкурс юних художників «Бахмутський благовіст», на якому були представлені роботи учнів Шкіл естетичного виховання  Артемівського методичного об'єднання на різдвяну тематику. В Школі мистецтв м. Артемівська пройшов міський конкурс юних художників «Бахмутський благовіст», на якому були представлені роботи учнів Шкіл естетичного виховання  Артемівського методичного об'єднання на різдвяну тематику.

Останні статті на сайті